Over ons

Over ons

De missie van Woodexperience is de import en distributie van Europees samengesteld parket met een toplaag in eik. De Belgische parketmarkt toont immers een stijgende vraag naar interessant geprijsde Europese kwaliteitsproducten na een verzadiging van Chinese importproducten.

Het bedrijf richt zich hiervoor hoofdzakelijk op parketspecialisten en wil voor hen een professionele partner zijn door het leveren van kwaliteitsvolle producten aan een correcte prijs en met een professionele dienstverlening naar de klanten. Woodexperience werkt, door lokale vertegenwoordiging, nauw samen met de producenten van parketvloeren om hun aanbod volledig af te stemmen op de verwachtingen van de Belgische markt.

Woodexperience is een jong bedrijf, opgericht in 2011 en gevestigd in Beerzel (Putte), gedragen door twee enthousiaste ondernemers met ruime ervaring in hout: Stijn Van Woensel en Philippe Bellens.

Stijn is al 20 actief in alle soorten interieurschrijnwerk (parket, dressings, maatkasten, trappen, …), terwijl Philippe reeds 20 jaar bezig is met de import, export en verkoop van parket, plinten, deurlijsten en toplagen in eik.

Woodexperience werkt steeds vanuit een persoonlijke aanpak en het verstrekken van vakkundig advies.

De ervaring van beide zaakvoerders staat hun toe zich gemakkelijk in de schoenen van parketplaatsers en parketspeciaalzaken te plaatsen, en op die manier hun tevredenheid te kunnen garanderen.

Om op een snelle en efficiƫnte manier te kunnen inspelen op de vragen van klanten, beschikt Woodexperience over een uitgebreide voorraad van de meest afgenomen producten.

Woodexperience

Bareelstraat 75

2580 Putte

Philippe Bellens

+32 474 834 877

philippe@woodexperience.be

Stijn van Woensel

 

sales@woodexperience.be

Patrik De Vos (magazijn)

+32 15 649 261

sales@woodexperience.be