Over ons

 

 

Over ons

De missie van Woodexperience is de import en distributie van Europees samengesteld parket met een toplaag in eik. De Belgische parketmarkt toont immers een stijgende vraag naar interessant geprijsde Europese kwaliteitsproducten.

Het bedrijf richt zich hiervoor hoofdzakelijk op parketspecialisten en wil voor hen een professionele partner zijn door het leveren van kwaliteitsvolle producten aan een correcte prijs en met een professionele dienstverlening naar de klanten. 

Woodexperience is een jong bedrijf, opgericht in 2011 en gevestigd in Beerzel (Putte), gedragen door een team met een ruime ervaring in hout.

We werken, door lokale vertegenwoordiging, nauw samen met de producenten van parketvloeren om hun aanbod volledig af te stemmen op de verwachtingen van de Belgische markt.

 

Woodexperience werkt steeds vanuit een persoonlijke aanpak en het verstrekken van vakkundig advies.

Onze ruime ervaring maakt het mogelijk ons gemakkelijk in de schoenen van parketplaatsers en parketspeciaalzaken te plaatsen, en op die manier hun tevredenheid te kunnen garanderen.

Om op een snelle en efficiënte manier te kunnen inspelen op de vragen van klanten, beschikt Woodexperience over een uitgebreide voorraad van de meest afgenomen producten.

Woodexperience

Bareelstraat 75

2580 Putte

Stijn van Woensel (zaakvoerder)

 

sales@woodexperience.be

Philippe Bellens (sales)

+32 474 834 877

philippe@woodexperience.be

Kantoor

+32 15 649 261

sales@woodexperience.be