Holzexport

Holzexport

Holzexport is een bedrijf met een lange traditie en grote passie voor hout.

Opgericht in 1992, groeide dit familiebedrijf in de loop van zijn meer dan twintigjarige bestaan uit tot een van de grootste en meest dynamische producenten van tweelagig parket in Polen.

Holzexport gebruikt de beste houtsoorten voor zijn parketten en importeert deze vanuit Europa en Amerika. Oorspronkelijk maakte het voornamelijk houten lijsten, nu produceert het bedrijf tweelagige parketsoorten van topkwaliteit.

Dankzij de modern technologie kan Holzexport inmiddels de meest gesofisticeerde en complexe producten fabriceren. Het selecteert zijn materialen zeer zorgvuldig om ervoor te zorgen dat zijn producten perfect passen in elk interieur en in alle omstandigheden.

Het ruwe hout dat daarvoor ingevoerd wordt is uitsluitend afkomstig van de gecontroleerde bosbouw, zoals blijkt uit de certificaten die in ons bezit zijn.

De hoge kwaliteit van onze parketten wordt op prijs gesteld door onze talrijke handelspartners en wij stellen regelmatig onze nieuwe producten voor op de handelsbeurzen van Domotex in Hannover en Bau in M√ľnchen.

PEFC certificate

 

 

 

Woodexperience

Bareelstraat 75

2580 Putte

Philippe Bellens

+32 474 834 877

philippe@woodexperience.be

Stijn van Woensel

 

sales@woodexperience.be

Patrik De Vos (magazijn)

+32 15 649 261

sales@woodexperience.be